Schaats-routes.nl

De winter van 2022-2023, wat kunnen we erover zeggen? Sommigen zeggen dat het een tegenvaller was en anderen omarmen de paar dagen midden december dat we konden schaatsen. Het smaakte naar meer natuurlijk, maar daar moeten we in Nederland dan maar weer op wachten. De volgende winter weer?

Ben je schaatsliefhebber, en dat ben je anders was je hier niet, zoek het ijs op! Scandinavië, Oostenrijk, of bijvoorbeeld Zwitserland, zoals Schaats-routes.nl dat heeft gedaan de afgelopen winters. Het Zwitserland verslag zie je terug in de buitenland rubriek.

Als het begint te winteren ga je dat hier merken! Het doel van deze site is een overzicht bieden waar je mooie routes kunt schaatsen in Nederland, zodra koning winter z’n intrede heeft gedaan, met als het even kan mooie dronebeelden.

Komt er natuurijs, neem dan je GPS mee en upload je schaatsroute. Zo ontstaat  een fantastisch mooi overzicht van waar Nederlanders schaatsen. Ook buitenlandse routes zijn echter welkom! Zie het menu voor de upload pagina.

Schaats-routes.nl is: routes bekijken, wegdromen bij de dronebeelden, foto’s van de routes en (sterke) schaatsverhalen.

Hier de eerste wegdromer:

Wat een vakwerk van catchyourmoment.nl. Heerlijke opnames!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden