Facebook

6 months ago

schaats-routes.nl

Mooi, gisteren, Troost TV met de Elfstedentocht van 1985. Moeten we straks ook weer termen gaan uitleggen? Koos Postema legt het nog een keer uit ...

View on Facebook

7 months ago

schaats-routes.nl

Ben erbij! Het belooft heel wat te worden! Het benodigde ijs zal in dit geval geen spelbreker zijn.... ...

View on Facebook

7 months ago

schaats-routes.nl

Voor wie het leuk vindt...Laatste kans om deze week mee te doen aan het Nationaal schaats- en inlineskateonderzoek. Indien u de vragenlijst reeds heeft ingevuld, hartelijk dank daarvoor. ⤵️

bit.ly/32oewY4
...

View on Facebook

7 months ago

schaats-routes.nl

Ai, dit is even slikken. Voorlopig niet meer schaatsen bij Flevonice. Hopelijk in de toekomst weer wel.Flevonice heeft een heel divers schaatsseizoen gehad dit jaar. Een fantastische kerstvakantie met veel schaatsliefhebbers en vrolijke gezichten op het ijs. Maar helaas ook mindere dagen met aanhoudende wind, regen en hoge temperaturen wat resulteerde in het eerder sluiten van onze ijsfaciliteiten.

Wij hebben na veel wikken en wegen het besluit moeten nemen om te stoppen met de exploitatie van de ijsbaan in de huidige vorm. De technologie van de ijsbaan is inmiddels verouderd, waardoor het niet meer mogelijk is om de langste ijsbaan in de natuur rendabel te laten draaien.

Komend jaar lassen wij een pauze in om nieuwe technologieën voor de ijsbaan te onderzoeken en nieuwe activiteiten te ontplooien op ons park. Wij zullen onze deuren in 2020 grotendeels gesloten houden voor het publiek en deze tijd gaan gebruiken om te bouwen aan een energiepositief sports & funpark. Voor het seizoen 2020-2021 betekent het in ieder geval dat er niet geschaatst kan worden.

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met sportieve groet,
Maarten, Vivian en Kristel
...

View on Facebook