Facebook

4 months ago

schaats-routes.nl

Zie mijn andere post van zojuist. Dit ga je beleven als je voor KiKa gaat schaatsen!

Schaats voor KiKa
Ga jij voor het felbegeerde Elfstedenkruisje?🏅 Haal hem dan met KiKa! Schaats dinsdag 21 januari de Alternatieve Elfstedentocht voor kinderen met kanker. Zien we jou op de Weissensee? 🧡
...

View on Facebook

4 months ago

schaats-routes.nl

Pak je (laatste?) kans om voor KiKa op de Weissensee te schaatsen!

Deze mail kreeg ik vandaag van Schaats voor KiKa en daarom deze post!

Beste Luc,

Jij verrichtte als een van de 200 deelnemers aan Schaats voor Kika een klein winters wonder voor kinderen met kanker. Jij haalde je persoonlijke doelstelling zowel op als naast het ijs! Iets waar wij en KiKa enorm trots op zijn.

In 2017 begonnen we met 57 deelnemers en spraken we met KiKa af dat we in 2019 met 120 deelnemers aan de start zouden staan. Helaas is dat met 60 deelnemers, ondanks heel veel inzet, niet gelukt.

Omdat het originele concept bij deze aantallen financieel te veel vergt van de organisatie, is ervoor gekozen om op het succes en de gezelligheid van de Alternatieve Elfstedentocht mee te liften. Voor dit concept hadden we minimaal 50 enthousiastelingen nodig voor 10 april. Dat aantal is nog niet gerealiseerd. Maar, we hebben nóg 10 dagen om daar verandering in te brengen!

Help jij ons en daarmee KiKa om die 50 deelnemers te halen? Deel dan dit bericht op alle kanalen die je maar kunt bedenken!

“Schaats voor KiKa de Alternatieve Elfstedentocht op 21 januari 2020. Drie dagen gezelligheid in Oostenrijkse sferen. Super verzorgd, alleen de reis regel je zelf! Meld je vóór vrijdag 19 april aan via schaatsvoorkika.nl!”
...

View on Facebook

6 months ago

schaats-routes.nl

Het boek van dit schaatsseizoen kan dicht. Tot de volgende herfst. Eens kijken wie zich dan waagt aan een winter voorspelling. Ik sluit af met een foto van het Henschotermeer. Een van de eerste plekken in Utrecht waar het het eerst kan als de kou het wint van de warmte. Nu is de winter KO, maar het plaatje is wel heel mooi. ...

View on Facebook

6 months ago

schaats-routes.nl

Sad but true....13.02.2019 #Elfstedentocht #Rayonhoofden ...

View on Facebook