Facebook

1 week ago

schaats-routes.nl

Oktober inmiddels, de 15e zelfs alweer en dus mooi onderweg naar de winter. Wie denkt er niet enthousiast terug naar medio februari van dit jaar. Wat een schitterende week was dat! Het begint alweer te kriebelen.

Mooie beelden hier van toen met de nodige humor erbij. Mooi gedaan Björn Nierop!
...

View on Facebook

3 weeks ago

schaats-routes.nl

Mooie combinatie op het ijs van de Weissensee voor Schaats voor KiKa: schaatsen in een prachtig decor terwijl je geld bij elkaar schaatst voor KiKa. Zelf meegedaan bij de eerste editie. Aanrader!“Zo’n klein, lief meisje hoort niet ziek te worden, dat kan helemaal niet. Maar toch is het zo…"

In 2010 werd Noah erg ziek. Het bleek Acute Lymfatische Leukemie. Na twee jaar was de behandeling klaar en werd Noah langzaam aan de oude. Nu gaat het gelukkig weer goed met Noah. Haar vader, Diederik, vertelt over deze periode.

Lees hier het verhaal van Noah: bit.ly/3urxb3a
...

View on Facebook

3 weeks ago

schaats-routes.nl

Vandaag over precies 1 jaar is de première van de musical De Tocht. En dat in een speciaal hiervoor gebouwd theater (in Leeuwarden natuurlijk) met een ijsvloer van 2000m2.

It giet oan! Zie ook de site.
spektakel.musicaldetocht.frl/spektakelmusical-de-tocht/home/
...

View on Facebook

1 month ago

schaats-routes.nl

“Dag bezoekers van weerstation De Arend, een goedendag”. Dat was jarenlang de openingszin van Jos Werkhoven bij zijn reportages over het weer en de ijssituatie van de Wijdemeren. Altijd de typerende hoed op of als koning winter erom vroeg, de Russische bontmuts. Geen stoere voorspellingen, maar nuchter meten en kijken en dat is knap. Je houdt ermee op na vele,vele jaren en dat is jammer voor ons schaatsliefhebbers in het midden van het land. Zodra de eerste vorstnachten verschenen, stemde ik dagelijks op je af om te zien hoe de situatie was bij Kortenhoef of Ankeveen. Het ga je goed en hopelijk zien we je nog vaak op het natuurijs! Bedankt voor alle ijs- en weerberichten! ...

View on Facebook