Facebook

8 hours ago

schaats-routes.nl

Als eerbetoon aan Wim de Bie.

...

View on Facebook

4 days ago

schaats-routes.nl

Mooie verhalen van fanatieke natuurijs liefhebbers.Natuurijsliefhebbers, daar heb je vele soorten in. Vaak zitten er markante types tussen. We laten ze graag aan het woord. Dit keer Henk Hendrix uit Limburg. Hij is gek op natuurijs én lange afstanden. Hij reisde ervoor de hele wereld over. Je leest zijn verhaal op: www.natuurijswijzer.nl/portret/

Ken jij iemand die ook zijn verhaal wil doen? Tip ons dan even.
...

View on Facebook

3 weeks ago

schaats-routes.nl

Het lijkt alweer lang geleden, maar dit was ook gewoon deze winter. Er zijn veel winters dat het helemaal niet kan. Heerlijke beelden. We gaan zien wat we de volgende ronde krijgen, dit terwijl we nu met de laatste stuiptrekkingen van deze ronde te maken hebben. Zou een laagje sneeuw niet erg vinden.

...

View on Facebook

3 weeks ago

schaats-routes.nl

Mooi initiatief!Schaats mee voor Spieren voor Spieren!

Schrijf je vandaag nog in en schaats op zondag 26 maart in de Elfstedenhal samen met de cast van Musical De Tocht een stukje Elfstedentocht voor het goede doel. Er is voor iedereen een geschikte etappe! Van kinderen tot ervaren Elfstedenbikkels.

Het wordt een feestje op deze laatste dag van het schaatsseizoen met dweilorkesten, livemuziek en bekende mystery guests die meeschaatsen.

Schrijf je vandaag nog in want vol=vol!

#elfstedentocht #elfstedenhal #spierenvoorspieren #sportfryslan #svenkrameracademy #musicaldetocht #benefiet #itgietoan
...

View on Facebook

1 month ago

schaats-routes.nl

Op de Silvaplanersee afgelopen zaterdag 18-2-2023. Met dank aan Andreas Busslinger voor het filmen, Steven, mijn zoon voor het editen en Pink Floyd voor de muziek. ...

View on Facebook